Logo

Ρόδος: Ποινή κάθειρξης επτά ετών σε 64χρονο για πορνογραφικό υλικό με βιασμούς ανηλίκων



 
 

paidikh-pornografiaΣε ποινή κάθειρξης επτά ετών καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου ένας 64χρονος, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατείχε και διένειμε μέσω του διαδικτύου, υλικό παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές του Λουξεμβούργου διαπιστώθηκε...

ότι χρήστες στην Ελλάδα είχαν "κατεβάσει" από συγκεκριμένους server σκληρό πορνογραφικό υλικό με παιδιά.

Μετά την ενημέρωση που είχε, μέσω της Interpol, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. ότι ένας από τους κατόχους του υλικού αυτού ήταν και ο 64χρονος, τον εντόπισε και τον συνέλαβε το Νοέμβριο του 2009.

Ειδικότερα, στον υπολογιστή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 74 αρχεία παιδικής πορνογραφίας μεταξύ των οποίων και ένα βίντεο που καταγράφει τον παρά φύση βιασμού ενός κοριτσιού περίπου 2 ετών.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, υποστήριξε ότι συμμετείχε σε ένα forum στο διαδίκτυο και όταν εντόπισε το πορνογραφικό υλικό το κατέβασε στον υπολογιστεί του για να ενημερώσει τις διωκτικές αρχές, αλλά δεν πρόλαβε επειδή συνελήφθη! Επίσης ισχυρίστηκε ότι δεν διένειμε το υλικό αυτό σε κανέναν άλλον χρήστη.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν το Δικαστήριο και έτσι επικυρώθηκε η ποινή των 7 ετών που του είχε επιβληθεί και πρωτοδίκως.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά