Logo

Τσοχατζόπουλος: Η ΕΥΠ οργάνωσε τη διάρρηξη στο γραφείο μου στην Κομνά Τράκα



 
 

tsoxatzopoulosΗ ΕΥΠ είχε οργανώσει τη διάρρηξη τον Οκτώβριο του 2010 στο πολιτικό του γραφείο επί της οδού Κομνά Τράκα στην Κυψέλη, υποστήριξε σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ απολογούμενος στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις μίζες στα εξοπλιστικά...

υποστήριξε ότι πίσω από τη διάρρηξη ήταν άνθρωποι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών από το χώρο «έχει εξαφανιστεί υλικό και έχει "μπει" υλικό».

«Η ΕΥΠ τους έδωσε εξοπλισμό και οδηγίες τι να κάνουν και έψαξαν για συγκεκριμένα πράγματα» τόνισε. «Όλα αυτά είναι στημένα, αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω από την αρχή» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ακόμη αναφερόμενος στα όσα έχει καταθέσει εναντίον του ο ξάδελφος και συγκατηγορούμενος του Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ότι το έκανε επειδή επέλεξε να πάει στην πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου και της ΕΥΠ.

«Ήταν ο αγαπημένος μου ξάδελφος και εξαγοράστηκε από τον Παπανδρέου. Στο ΠαΣοΚ δεν ήμουν κανένας τυχαίος. Γι' αυτό ήθελαν να με εξαφανίσουν πολιτικά διότι κινδυνεύανε» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούγοντας τους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ζήγρας αντέδρασε φωνάζοντας: «Ψεύδεται ο άνθρωπος. Κατέστρεψε τη χώρα και συνεχίζει να μιλάει».

Η απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου θα συνεχιστεί της ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά