Logo

Προφυλακίστηκε ο χρυσαυγίτης πρώην αστυνομικός Φώτης Μπέλλος για το φονικό στην Πανόρμου



 
 

bellos 25-10-2016Προφυλακίστηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλλος, μετά την απολογία του για τη δολοφονία του 62χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Πρόδρομου Μαρκόπουλου, το απόγευμα της Παρασκευής, στην συμβολή...

των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11, στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο κατηγορούμενος δήλωσε στον ανακριτή ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 62χρονο σε άμυνα, όταν εκείνος του επιτέθηκε.

Ο Μπέλλος παραδόθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ομολόγησε ότι διέπραξε τη δολοφονία, ύστερα από τον καυγά που είχε με το θύμα για ασήμαντη αφορμή.

Όπως υποστήριξε, την ώρα του διαπληκτισμού με το θύμα, ο τελευταίος τον χτύπησε με το σωλήνα με αποτέλεσμα το χέρι του πάνω στη συμπλοκή να αλλάξει φορά και να πυροβολήσει προς το μέρος του. Επισήμανε δε, πως την πρώτη φορά πυροβόλησε στον αέρα.

Ο συνήγορός του, Νικόλαος Στούμπας, δήλωσε πως υπήρχαν προστριβές για τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει το θύμα στο γυμναστήριό του και ότι ο 62χρονος τον είχε απειλήσει καθώς ο κατηγορούμενος είχε κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για το θέμα.

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Αυτός είναι ο Χρυσαυγίτης πρώην αστυνομικός που σκότωσε τον γυμναστή στους Αμπελόκηπους [βίντεο+φωτο]


Τελευταία Δικαστικά