Logo

Κατάθεση τριών μαρτύρων στη δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη - Με μηνύσεις απειλεί ο Κούγιας



 
 

giakoumakis 7-11-2016Με την κατάθεση τριών μαρτύρων συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ως μάρτυρες κατέθεσαν ένας καθηγητής, ένας φύλακας και ένας...

τυροκόμος στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Η εισαγγελέας της έδρας, κατά την έναρξη της διαδικασίας, προσκόμισε στο δικαστήριο για να συμπεριληφθεί στην διαδικασία, έγγραφο - απόσπασμα από το βιβλίο συμβάντων της Γαλακτοκομικής Σχολής το οποίο έστειλε ο δικηγόρος Ανδρέας Αθανασόπουλος στον εισαγγελέα Πρωτοδικών που άσκησε την ποινική δίωξη.

Ο κ. Αθανασόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο είχε ορίσει το Δ.Σ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, να παρέχει νομικές υπηρεσίες στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Η προσκόμιση του εγγράφου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής, ειδικά του Αλέξη Κούγια, που το χαρακτήρισε ανήθικο και απαράδεκτο, καθώς όπως είπε δεν φέρει καμιά υπογραφή. Μάλιστα, ανέφερε πως εκ μέρους του εντολέα του, καταθέτει μήνυση για απιστία σε βάρος του κ. Αθανασόπουλου, διότι όπως υποστήριξε από δικηγόρος υπεράσπισης πέρασε στην πολιτική αγωγή.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Νοεμβρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2016 από directNEWS.gr πηγή: ΑΜΠΕ


Τελευταία Δικαστικά