Logo

Ελεύθεροι χωρις όρους Σακκάς και Σεϊσίδης για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα»



 
 

seisidis sakkas 28-11-2016Ελεύθεροι, χωρίς όρους, αφέθηκαν οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στον ειδικό εφέτη ανακριτή, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, για την υπόθεση...

της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Ωστόσο, επέστρεψαν στη φυλακή καθώς κρατούνται για άλλες πράξεις.

Οι δύο κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, εμπλέκονται σε δράσεις της οργάνωσης «ΕΑ». Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Στους Σακκά και Σεϊσίδη δεν αποδόθηκαν από τον ανακριτή οι κατηγορίες περί «ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση» και ως εκ τούτου δεν προφυλακίστηκαν για την συγκεκριμένη υπόθεση, και δεν τους επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Ο δικηγόρος του Μ. Σεϊσίδη, Κώστας Παπαδάκης, δήλωσε:

"Απολογήθηκε σήμερα στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή, κατηγορούμενος για συγκρότηση και ένταξη στην «τρομοκρατική» οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας», καθώς και για δύο πλημμελήματα ο εντολέας μου Μάριος Σεϊσίδης και αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες και αντέκρουσε τεκμηριωμένα με απολογητικό υπόμνημα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους (κρατείται βεβαίως προφυλακισμένος από άλλη αιτία) με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η μη προφυλάκισή του ήταν απόλυτα αναμενόμενη εξαιτίας της ανυπαρξίας όχι αποδείξεων μόνο, αλλά στοιχειωδών έστω ενδείξεων εναντίον του και το αντίθετο θα υπερέβαινε τα όρια του δικαστικού σκανδάλου.

Νωρίτερα, παρόμοια κρίση επιφυλάχθηκε και στον Κώστα Σακκά".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά