Logo

Ένταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης - Διαδηλωτές ανέβαλαν πλειστηριασμούς [βίντεο]



 
 

pleisthriasmoi thess 30-11-2016Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν διαδηλωτές εισέβαλαν σε αίθουσα πλειστηριασμών. Οι διαμαρτυρόμενοι, μέλη του Συντονισμού...

Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, σύμφωνα με το thestival.gr, φώναξαν συνθήματα, κατά της Προέδρου της Ένωσης Συμβολαιογράφων, Ιωάννας Χρουσαλά Μπιλίση, που βρισκόταν στην έδρα, σκίζοντας τα χαρτιά που είχε μπροστά της και ζητώντας της να αποχωρήσει.

Τελικά, ματαιώθηκαν πέντε πλειστηριασμοί που αφορούσαν σε ένα αγροτεμάχιο και δυο επαγγελματικούς χώρους στη μια αίθουσα, και δυο υπόγειους χώρους πάρκινγκ σε άλλη αίθουσα.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εντός της αίθουσας και απομάκρυναν τα μέλη μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται, ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Κατ' εξαίρεση, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

Ακούστε όσα δήλωσαν ο Γιώργος Φωτεινός από το ΕΠΑΜ και η Χριστίνα Σουλτανίδου απο τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης:

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά