Logo

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο βασικός κατηγορούμενος για τον φόνο του επιχειρηματία



 
 

dolofonia-epixeirhmatiaΤον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος, συνέταιρος και στενός φίλος του 40χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο πρόσωπο. Ο 33χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου νωρίς το πρωί προκειμένου να απολογηθεί...

Η διαδικασία της απολογίας του δεν διήρκεσε πολύ ώρα και στη συνέχεια, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 33χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στη δολοφονία του 40χρονου, ενώ έκανε λόγο σήμερα και για τη συμμετοχή ενός ακόμη ατόμου στη δολοφονία.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση αυτή, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να εξεταστούν και να συνδυαστούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους και να διαλευκανθεί πλήρως η άγρια δολοφονία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος, έχουν μπει στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πλήρως, πού έλαβε χώρα το μοιραίο ραντεβού, τι έγινε σε αυτό κι αν αυτοί που εμπλέκονται στο έγκλημα είναι μόνο οι τρεις κατηγορούμενοι και όχι ένα ακόμη άτομο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 25χρονος Ρωσοπόντιος, που κατηγορείται επίσης για τη δολοφονία του 40χρονου κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, ενώ η 30χρονη σύντροφος του 34χρονου μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2017 από directNEWS.gr πηγή:cretapost.gr


Τελευταία Δικαστικά