Logo

Καταδικάστηκε ο 38χρονος που κακοποιούσε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του



 
 

aselgeiaΣτις φυλακές Γρεβενών όπου ήταν προφυλακισμένος, επέστρεψε ο 38χρονος που επί έναν χρόνο αποπλανούσε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, όταν το κορίτσι ήταν 10 ετών. Μάλιστα μία φορά ο «πατριός» έβαλε και τον μικρότερο αδελφό του να ικανοποιήσει πάνω της, τις αρρωστημένες του ορέξεις...

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον «πατριό» σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο αδελφός του 38χρονου καταδικάστηκε σε ποινή έξι ετών, αλλά του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, που σημαίνει ότι θα αφεθεί ελεύθερος.

Η άτυχη ανήλικη που σήμερα είναι 15 ετών, έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων των δύο αδελφών το διάστημα 2012-2013, όταν ήταν μαθήτρια της Ε΄ δημοτικού και μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, επειδή ο πατέρας της, με τον οποίο ζούσε, ήταν αλκοολικός και είχε μπει σε κλινική για αποτοξίνωση.

Η περίεργη συμπεριφορά της 10χρονης μετά την κακοποίηση έκανε τη μητέρα της να την πάει σε παιδοψυχολόγο, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε όσα περνούσε. Αηδιασμένη και τρομοκρατημένη, η γυναίκα έκανε καταγγελία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν. Στο δικαστήριο αρνήθηκαν τα πάντα και ισχυρίστηκαν ότι το κοριτσάκι είπε ψέματα, επειδή το έβαλαν οι γονείς του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-2-2017 από directNEWS.gr πηγή:Espresso


Τελευταία Δικαστικά