Logo

Εκλογές στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκλεκτός της κάλπης ο Παναγιώτης Δανιάς



 
 

dioikhtikoi dikastes 13-2-2017Ο πρόεδρος Πρωτοδικών, Παναγιώτης Δανιάς αναδείχθηκε πρώτος στην προτίμηση των συναδέλφων του κατά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων...

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής,  έχουν ως εξής:  

- Για το Διοικητικό Συμβούλιο:  Παναγιώτης Δανιάς, 340 ψήφοι,  Ειρήνη Γιανναδάκη (σημερινή πρόεδρος της ΕΔΔ) 208 ψήφοι, Αγγελική Λαϊνιώτη 220, Στεφανία Γιαννούλη 177, Παύλος Ζαμπετίδης 157, Γεώργιος Καφφές 193, Θεώνη Λειβαδίτη 216, Αικατερίνη Σεραφείμη 221, Βασίλης Φαϊτάς 296, Αυγή Ανδοσίδου 231, Νικόλαος Δρακόπουλος 267, Αικατερίνη Κουτσοπούλου 235 και Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα 174.

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα σε συνδυασμό  με το καταστατικό της ΕΔΔ που ορίζει τις ποσοστώσεις κατά βαθμό δικαιοδοσίας, εκλέγονται ανάλογα με τον αριθμό των σταυρών προτίμησης για το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο τα εξής τακτικά μέλη: Παναγιώτης Δανιάς, Βασίλης Φαϊτάς, Νικόλαος Δρακόπουλος, Αικατερίνη Κουτσοπούλου, Αυγή Ανδοσίδου, Αικατερίνη Σεραφείμη και Αγγελική Λαϊνιώτη.

Αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ. αναδείχθηκαν: Θεώνη Λειβαδίτη, Ειρήνη Γιανναδάκη, Γεώργιος Καφφές, Στεφανία Γιαννούλη, Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα και Παύλος Ζαμπετίδης.

- Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Ελένη Κουτρούμπα 245 ψήφοι, Νικόλαος Πανταζής 272, Παναγιώτα Παπαθανασίου 227 και Βαρβάρα Σπηλιοπούλου 160 ψήφοι.

Συνεπώς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της Ένωσης, μέλη για την ελεγκτική επιτροπή αναδείχθηκαν οι: Νικόλαος Πανταζής, Ελένη Κουτρούμπα και Παναγιώτα Παπαθανασίου και αναπληρωματικό μέλος η Βαρβάρα Σπηλιοπούλου.

Σημειώνεται, ότι μέσα στις επόμενες μέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΔ θα συγκροτηθεί σε σώμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά