Logo

Κρήτη: Διακόπηκε η δίκη του δασκάλου που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14 μαθητές και μαθήτριες



 
 

daskalos-aselgeia2-14-2-2017Για τις 3 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη του 53χρονου δασκάλου από την Ιεράπετρα, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14 μαθητών και μαθητριών. Αιτία της διακοπής ήταν η παραίτηση του διορισμένου δικηγόρου του, λόγω διαφωνίας σε σχέση με την υπερασπιστική γραμμή...

που θα ακολουθήσει ο κατηγορούμενος.

Έτσι το Δικαστήριο διόρισε άλλον συνήγορο, ο οποίος ζήτησε προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Από την πλευρά τους οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής υπέβαλαν αίτημα η δίκη να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έτσι ώστε να προστατευθούν τα θύματα καθώς κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα ακουστούν όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που ενεργούσε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 53χρονος που δίδασκε σε σχολείο της Ιεράπετρας φέρεται να έχει ασελγήσει σε 14 μαθητές και μαθήτριες τόσο εντός του σχολικού χώρου όσο και κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων που έκανε στα μικρά παιδιά.

Ο εκπαιδευτικός όπως αναφέρει το flashnews.gr συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων δύο 8χρονων διδύμων που υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν η κορούλα τους άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Μάλιστα οι δύο γονείς έβαλαν κάμερες στο σπίτι και κατέγραψαν τις πράξεις του δασκάλου σε βάρος του κοριτσιού ενώ ο 53χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει και στο 8χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις παράνομες πράξεις που έχουν βιντεοσκοπηθεί αλλά δεν αναγνώρισε εκτός των βιντεοσκοπημένων παράνομων πράξεων, κάποια άλλη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά