Logo

Ο Γιώργος Λιάγκας αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου [ηχητικό]



 
 

liagas 14-2-2017Η αυτόφωρη διαδικασία κινήθηκε σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εναντίον του η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα. Η μήνυση αφορά τα όσα ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που...

παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Ο Γιώργος Λάγκας, συγκεκριμένα, φέρεται να είπε για την κ. Νέγκα «γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο, να κάνει εκπομπή μέσα από το φέρετρο, να τελειώνει η φασαρία;».

Η Αθηναΐς Νέγκα κατόπιν αυτών απευθύνθηκε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και των συνεργατών του, δίνοντας εντολή για υποβολή μήνυσης για λογαριασμό της σε βάρος του κ. Λιάγκα.

Από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά