Logo

Λαμία: Προφυλακίστηκαν εννέα από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών



 
 

lamia apologies kyklwma narkwtikwn1 21-2-2017Το κατώφλι της ανακρίτριας Λαμίας πέρασαν την Δευτέρα για να απολογηθούν οι οκτώ από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, οι πέντε από τους οκτώ πήραν το δρόμο για τις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και...

αρμόδιου εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (καταβολή χρηματικής εγγύησης και παρουσία σε οικείο αστυνομικό τμήμα)

Σύμφωνα με το lamiareport, ανάμεσα σε αυτούς που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι είναι και ο 23χρονος, που φέρεται ως ο αρχηγός του κυκλώματος, ενώ μεταξύ των τριών που αφέθηκαν ελεύθεροι είναι και ο ανήλικος αδελφός του 23χρονου.

Τα μέλη του πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Λαμία, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Συνολικά για την υπόθεση αυτή, από τους 15 συλληφθέντες, οι 9 προφυλακίστηκαν, οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι, ένας απολογείται την Τετάρτη (πρόκειται για τον 45χρονο Αλβανό προμηθευτή) και ένας παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο (είναι ένας 58χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει).

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά