Logo

Θεσσαλονίκη: Απολογείται την Τρίτη ο συνταξιούχος που πυροβόλησε τον δικηγόρο



 
 

pistoli 24-2-2017Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 76χρονος, ο οποιος φέρεται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 45χρονο δικηγόρο του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά (διαβάστε σχετικά εδώ).Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη το μεσημέρι...

μέσα στο γραφείο του θύματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ως κίνητρο του δράστη φαίνεται ότι ήταν η δυσαρέσκειά του για τη δικαστική έκβαση σε αστική υπόθεσή του που χειρίστηκε ο δικηγόρος.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 76χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, Στη συνέχεια, παρέπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή, από τον οποίο ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Τρίτη. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος παραμένει κρατούμενος. 

Ο 76χρονος συνταξιούχος του ΙΚΑ όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα για τους λόγους που τον ώθησαν στην πράξη του φέρεται να απάντησε ότι ξέσπασε καβγάς, όταν ο 45χρονος τον ενημέρωσε ότι παραιτείται από υπερασπιστής του, αρνούμενος, παράλληλα, να επιστρέψει 1.250 ευρώ που ζήτησε ο ηλικιωμένος από αμοιβή που είχε λάβει ο δικηγόρος.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 76χρονος έβγαλε ένα περίστροφο που είχε μαζί του, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές τον δικηγόρο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά, το μηρό και το δεξί χέρι. Αμέσως μετά, ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά