Logo

«Ήμουν σε άμυνα», ισχυρίζεται ο Παραολυμπιονίκης δράστης του εγκλήματος στο Μοσχάτο



 
 

tsagarhs 24-3-2017Τον ισχυρισμό ότι βρισκόταν σε άμυνα  όταν σκότωσε τον 47χρονο, Μάριο Λουκόπουλο, θα  προβάλλει ο Παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ,  Βασίλης Τσαγκάρης, κατά την απολογία του στον ανακριτή. Την Παρασκευή ο 39χρονος κατηγορούμενος προσήχθη στα δικαστήρια της...  

Ευελπίδων, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Κατά την προσαγωγή του ο Βασίλης Τσαγκάρης είπε ότι  «θα τα μάθετε τις επόμενες μέρες» και συμπλήρωσε «είχαν προηγηθεί πολλά», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.

Το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας και συγκεκριμένα της εν διαστάσει συζύγου του θύματος. Ο κατ' ομολογία δράστης του εγκλήματος, φέρεται να υποστηρίζει πως ο ίδιος δεχόταν απειλές από το θύμα όπως και η οικογένειά του. Στις 30 Μαρτίου θα πήγαινε ο δράστης να καταθέσει σε δικαστήριο κι επειδή, όπως ισχυρίζεται, το θύμα δεν ήθελε κάτι τέτοιο, άρχισε να απειλεί το δράστη και το οικογενειακό του περιβάλλον.

Στο μεταξύ, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Παραολυμπιονίκης παραδέχτηκε ότι είναι ο κάτοχος του όπλου με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα το βράδυ της Πέμπτης, σε αντίθεση με τον αρχικό ισχυρισμό του ότι το  πιστόλι δεν άνηκε στον ίδιο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά