Logo

Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» μετά την απολογία του ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης



 
 

tsagarhs 27-3-2017Σε κατ΄ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» θα βρίσκεται μέχρι τη δίκη του ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, που κατηγορείται ότι σκότωσε, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο, τον 47χρονο ξενοδόχο, Μάριο Λουκόπουλο. Ο ανακριτής, στον οποίο απολογήθηκε σήμερα Δευτέρα ο...

Παραολυμπιονίκης, έχονας και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου για ηλεκτρονική επιτήρηση, λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης κατά τη μαραθώνια απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη για την πράξη του και υποστήριξε ότι ουδέποτε είχε την πρόθεση να σκοτώσει τον 47χρονο. 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής» της υπόθεσης, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πέτρος Μαντούβαλος, προσθέτοντας ότι η «ηλεκτρονική επιτήρηση εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο», τονίζοντας ότι  ο «παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες».

Ο συνήγορος αναφερόμενος στην απολογία του εντολέα του υπογράμμισε ότι «δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το καλύτερο μνημόσυνο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Και αυτή ειναι η συγγνώμη του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε σφοδρή αντιδικία μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς».

Ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης, Νίκος Σιαβέλης,  επανέλαβε πως ο εντολέας του «ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στο πλευρό του κατηγορούμενου, έξω από το γραφείο του 14ου τακτικού ανακριτή βρισκόταν από το πρωί η οικογένεια του 39χρονου, δηλαδή οι γονείς και ο αδελφός του, που ήταν  φανερά καταβεβλημένοι και οι οποίοι  έχουν δηλώσει από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους.

Νωρίτερα, ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή, ο προπονητής κολύμβησης του παραολυμπιονίκη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά