Logo

Σε κάθειρξη 16 ετών καταδικάστηκε ο «δράκος του Αμαρουσίου»



 
 

drakos-amarousiou2-28-3-2017Ποινή κάθειρξης 16 ετών και δύο μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στον «δράκο του Αμαρουσίου». Το Δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο και για τις έξι απόπειρες βιασμού ισάριθμων γυναικών και απέρριψε τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της υπεράσπισης για μετατροπή της κατηγορίας...

σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς και της αναγνώρισης ελαφρυντικού.

Στην απολογία του ο 30χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να βιάσει τις γυναίκες στις οποίες επιτέθηκε αλλά μόνο "να τις ταπεινώσει" όπως ταπείνωσε και αυτόν "η Τζωρτζέτα", η πρώην σύντροφος του ρουμανικής καταγωγής η οποία τον απέρριψε και τον πλήγωσε. Το γεγονός αυτό δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει με αποτέλεσμα να του δημιουργηθούν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε παραισθήσεις και "άκουγε" φωνές που του έλεγαν να "ταπεινώσει" άλλες γυναίκες, βλέποντας σε αυτές τη Τζωρζέτα.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ακόμη πως αγάπησε πολύ την γυναίκα αυτή και την βοηθούσε οικονομικά και συναισθηματικά ώστε να σταματήσει να εργάζεται ως ιερόδουλη, να μάθει καλά ελληνικά, καθώς ήταν από την Ρουμανία και να παντρευτούν. Εκείνη ενώ στην αρχή συμφωνούσε με όλα αυτά και του είχε πει να κάνουν μαζί ένα παιδί, αργότερα τον απέρριψε ενώ κάποια στιγμή επανήλθε και ήθελε να πηγαίνει μαζί της στο στούντιο που δούλευε "και να βλέπω τι έκανε με τους πελάτες". Όπως είπε ο κατηγορούμενος "δεν άντεχα, της έλεγα "γιατί μου το κάνεις αυτό"; Μου έλεγε "αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την αποδεχθείς"..Μετά χωρίσαμε οριστικά. Με απέφευγε".

Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας πρόσθεσε ότι ήταν άρρωστος και παίρνει φάρμακα και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα.

Η Εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της που έκανε δεκτή το Δικαστήριο τόνισε ο κατηγορούμενος δεν είναι ψυχωτικός όπως υποστηρίζει αλλά και δρούσε μεθοδευμένα και επέλεγε γυναίκες μέσα σε υπόγειες διαβάσεις «τις οποίες μπορούσε να χειριστεί».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά