Logo

Τρεις στενοί συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα κλήθηκαν από τον ανακριτή σε απολογία



 
 

Τρεις συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα πέρασαν σήμερα Παρασκευή το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται δικογραφία σχετική με τα... έργα και τις ημέρς του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο οποίος είναι καταζητούμενος και εξακολουθεί να είναι άφαντος.

Οι τρεις κατηγορούμενοι που κλήθηκαν να απολογηθούν για σειρά κακουργηματικών πράξεων, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις 21 Ιουνίου 2017, προκειμένου να ενημερωθούν επί της πολυσέλιδης δικογραφίας - αριθμεί περί τις 21.000 σελίδες - και να προετοιμάσουν τις υπερασπιστικές τους θέσεις.

Ο γενικός γραμματέας της «Ελλήνων Συνέλευσις», Βασίλης Θεοδωρόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα ενημερωθεί πρώτα για τη δικογραφία και μετά θα τοποθετηθεί επ' αυτής.

Τον 1ο ειδικό ανακριτή επισκέφθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση επί της υπόθεσης.  Ωστόσο, όπως είπε, θα πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ.Σώρρα για να μπορέσει να ενημερωθεί για τη δικογραφία, χωρίς να διευκρινίσει αν ο εντολέας του προτίθεται να παραδοθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά