Logo

Δολοφόνησε τον εραστή της με δισκοπρίονο [φωτο]



 
 

Δικαστήριο του Μονάχου καταδίκασε, την Παρασκευή, μια γυναίκα σε περισσότερα από 12 χρόνια στη φυλακή για τη δολοφονία φίλου της με ένα δισκοπρίονο, κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι εισαγγελείς είπαν πως η γυναίκα επιτέθηκε στον φίλο της το 2008, ενώ αυτός ήταν δεμένος στο κρεβάτι και με δεμένα μάτια. Το θύμα, φοιτητής λογοτεχνίας, πέθανε από τραύματα στο πάνω μέρος του σώματος και το λαιμό του που προκλήθηκαν από δισκοπρίονο.

«Η δολοφονία είναι περίεργη και πληροί όλα τα κριτήρια ενός εφιαλτικού σεναρίου», δήλωσε ο δικαστής Michael Höhne. «Αν κάποιος σπρώχνει ένα δισκοπρίονο στον λαιμό κάποιου, και μάλιστα δυο φορές, προφανώς ενεργεί με σκοπό να επιφέρει βαριά τραύματα».

Ο νέος φίλος ανακαλύπτει το πτώμα

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα το 2016, θαμμένο στον κήπο της 32χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία, είχαν χωρίσει. Εκείνος όμως την επισκέφθηκε με σκοπό να τα ξαναβρούν. Εκείνη προσποιήθηκε ότι συμφωνεί και προχώρησαν προς το υπνοδωμάτιο της σοφίτας, εκείνος με δεμένα τα μάτια, όπως το συνήθιζαν. Κατά τη διάρκεια του σεξ, ζήτησε από την κοπέλα του να τον δέσει στο κρεβάτι. Τότε εκείνη άρπαξε το δισκοπρίονο και τον έκοψε στο στήθος και τον λαιμό του.

Όταν κατάλαβε ότι τον σκότωσε, τον σκέπασε με μια κουβέρτα και τον άφησε εκεί για αρκετούς μήνες ενώ δεν χρησιμοποίησε ξανά το δωμάτιο. Οι συγκάτοικοί της δεν είχαν αντιληφθεί τη μυρωδιά που προερχόταν από το σώμα σε αποσύνθεση.

Μήνες αργότερα, ο νέος φίλος της 32χρονης, πήγε στο σπίτι της για να προσέχει τη γάτα της, μια που εκείνη έλειπε σε διακοπές. Ανακάλυψε το πτώμα, και, όταν εκείνη επέστρεψε, τη βοήθησε να θάψουν τα υπολείμματα στον κήπο, με τη συνδρομή ενός ακόμα φίλου. Το γεγονός τους έφερε τόσο κοντά, που παντρεύτηκαν, σε μια τελετή βουδιστικού στιλ.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα το 2016, μετά από μια καταγγελία από κάποιον που άκουσε για τη δολοφονία σε ένα πάρτι.

Η κοπέλα και ο –πλέον- σύζυγός της είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα το Σεπτέμβριο του 2016 για δύο χρόνια και οκτώ μήνες και για ένα χρόνο και εννέα μήνες, αντίστοιχα. Και οι δυο έκαναν έφεση.

Η 32χρονη ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης ότι το θύμα την κακοποιούσε σεξουαλικά, αλλά δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία και εξέφρασε τη βαθιά της λύπη.

«Πώς πρέπει να εξηγήσω κάτι που εγώ δεν καταλαβαίνω για τον εαυτό μου;» είπε.

Ο δικηγόρος της χαρακτήρισε τη δολοφονία ως «πράξη απελπισίας».

Οι γονείς του θύματος δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ο γιος τους ήταν νεκρός και νόμιζαν ότι είχε φύγει για τη Ρουμανία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2017 από directNEWS.gr πηγή: DW


Τελευταία Δικαστικά