Logo

Συμπληρωματικές καταθέσεις του Μ. Γιαννουσάκη για το Noor 1



 
 

Ο καταδικασμένος πρωτοδίκως σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor 1», Μάκης Γιαννουσάκης, αναμένεται αυτή τη βδομάδα να μεταχθεί δύο φορές ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών και εισαγγελικών αρχών του Πειραιά, προκειμένου να καταθέσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ και του zougla.gr ο Μ. Γιαννουσάκης αναμένεται να καταθέσει αύριο Τετάρτη στην Γ΄ τακτική ανακρίτρια Πειραιά συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τους χρηματοδότες στην υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Noor1». Επίσης, ο καταδικασθείς επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει μεθαύριο Πέμπτη στον εισαγγελέα. 

 Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στις 19 Ιουνίου εστάλη  στις φυλακές κλήση στον Μάκη Γιαννουσάκη  από τον εισαγγελικό λειτουργό που χειρίζεται την υπόθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι αυτή τη στιγμή ο  κ. Γιαννουσάκης κρατείται στις φυλακές Χαλκίδας και αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της εισαγγελίας Πειραιά, προκειμένου να ελεγχθούν -σύμφωνα με πληροφορίες- τραπεζικά εμβάσματα που εστάλησαν από εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στην εταιρεία του «Noor 1».

H συγκεκριμένη έρευνα ξεκίνησε μετά από ανώνυμες καταγγελίες που εστάλησαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η οποία τις διαβίβασε στην εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να ελεγχθεί η βασιμότητά τους,

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος σε επτά εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, μεταξύ των οποίων και ναυτιλιακές, ενώ τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν δεν αποκλείεται να μπουν και να συσχετισθούν στον ίδιο φάκελο της υπόθεσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-6-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρεις έρευνες για το Noor 1


Τελευταία Δικαστικά