Logo

Ζάκυνθος: Στον ανακριτή την Τρίτη για ανθρωποκτονία από πρόθεση 8 συλληφθέντες στο Λαγανά [φωτο]



 
 

Στην Διευθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου κρατούνται μέχρι μεθαύριο Τρίτη, όπότε θα προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν, οι οκτώ συλληφθέντες για το θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 22χρονου Αμερικανού Bakari Henderson, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Χθες Σάββατο λίγο πριν τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 23:40 ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 συλληφθέντες. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ζακύνθου άσκησε σε βάρος τους  ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού και διαβίβασε τη δικογραφία στον ανακριτή.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο δικηγόρος του 34χρονου Έλληνα κατηγορούμενου είπε: «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά