Logo

Καταδικάστηκε η πρώην υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη, για επίθεση σε μετανάστη



 
 

H Θέμις Σκορδέλη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή για επίθεση σε βάρος μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα το 2011 . Η πρώην υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής κρίθηκε ένοχη για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σε φυλάκιση 3 ετών καταδικάστηκαν για την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης οι Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης, επίσης κάτοικοι της περιοχής.

Μετά από έξι χρόνια και ενώ τα θύματα δεν βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα η ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε την απόφασή της για την επίθεση που δέχθηκαν τρεις μετανάστες στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, ένας εκ των οποίων νοσηλεύθηκε τραυματισμένος.

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας,  τόσο η μαρτυρία του θύματος όσο και αυτή του αστυνομικού, κατέδειξαν τα πραγματικά περιστατικά σε αντίθεση με το μάρτυρα υπεράσπισης και γνωστό των κατηγορουμένων, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις.

"Οι δύο κατηγορούμενοι (σ.σ. Ιωάννης Λουκιανός και Γεώργιος Μαρκουλάκης) ύστερα από εντολή της Θ. Σκορδέλη, επιτέθηκαν μαζί με άλλους στους τρεις παθόντες και επέφεραν στον ένα σειρά βλαβών. Θεωρώ ότι αποδείχθηκε πως και οι τρεις είχαν δόλο, λειτούργησαν από κοινού και ήθελαν να βλάψουν τον παθόντα" ανέφερε ο εισαγγελικός λειτουργός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά