Logo

Αναφορά του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση του Noor 1 στην εισαγγελέα Αρείου Πάγου



 
 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υπέβαλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, εκτενή αναφορά  για το NOOR 1 και άλλες σχετιζόμενες  υποθέσεις,

Πρόκειται για την πολιτική θύελλα, που έχει ξεσπάσει σε σχέση με τις συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Ευθύμιο Γιαννουσάκη, ο οποιος εχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη νέων στοιχείων στην αναφορά του κ. Καμμένου που αναδεικνύουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που κατασχέθηκε στη χώρα μας,.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην αναφορά κατονομάζονται συγκεκριμένα δικαστικοί και καταγγέλλεται η διάπραξη αδικημάτων μεταξύ των οποίων η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Έρευνα και για τυχόν ευθύνες δικαστικών για παραλείψεις στις έρευνες για το Noor 1

Η κ. Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες,  με αφορμή την αναφορά του κ. Καμμένυ διέταξε διττή έρευνα. Συγκεκριμένα, διαβιβάζοντας την αναφορά στην  Εισαγγελία Εφετών Πειραιά  για τα καταγγελλόμενα σε αυτή.

Παράλληλα, διέταξε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ευθύνες δικαστικών λειτουργών για παραλείψεις  σχετικά με τις έρευνες για το ναρκοπλοίο Noor 1. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά του ο υπουργός περιλαμβάνει νέα στοιχεία που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της θέσης μεταφοράς της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που κατασχέθηκε στη χώρα μας, ενώ κατονομάζονται συγκεκριμένα δικαστικοί και καταγγέλλεται διάπραξη αδικημάτων μεταξύ των οποίων η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά