Logo

Λάρισα: Ελεύθερος πατέρας που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για το βιασμό της κόρης του



 
 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας κάθισε πατέρας κατηγορούμενος για το βιασμό της κόρης του, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος, καταδικάτηκε σε κάθειρξη 12 ετών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε λίγο πριν εκπνεύσει το όριο της παραγραφής του αδικήματος, καθώς η καταγγελία για τον βιασμό έγινε μόλις πριν μερικούς μήνες, αν και ο πατέρας βίαζε την κόρη του πριν πολλά χρόνια. 

Ο κατηγορούμενος δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις που τελέστηκαν εντός 15ετίας, καθώς για τις υπόλοιπες που αφορούσαν σε παλαιότερα έτη και ειδικά για τότε που η κόρη του ήταν ανήλικη είχε επέλθει η παραγραφή τους. 

Η ακροαματική διαδικασία. σύμφωνα με το eleftheria.gr, διήρκεσε αρκετές ώρες και στο δικαστήριο κατέθεσαν οι δυο κόρες του κατηγορουμένου και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο κοριτσιών. Η παθούσα υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι άργησε να καταγγείλει τα όσα διέπραττε σε βάρος της ο πατέρας της γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο. 

Ο πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά