Logo

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για «Ρουβίκωνα» και για χειρουργό του Ευαγγελισμού



 
 

Στο «στόχαστρο» της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, τέθηκε η αναρχική συλλογικότητα  «Ρουβίκωνας» και η δράση της στην πρεσβεία της Ισπανίας, στην Εφορία του Ψυχικού, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών και αλλού.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός εστίασε το ενδιαφέρον της και στο περιστατικό της εισβολής της συλλογικότητας στο γραφείο χειρουργού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»  

Η κ. Δημητρίου, συγκεκριμενα, παρήγγειλε τη συνένωση και την ενιαία διερεύνηση όλων των δικογραφιών που αφορούν «παρεμβάσεις» του Ρουβίκωνα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την εισβολή μελών της οργάνωσης στον «Ευαγγελισμό» και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν σε χειρουργό, ότι θα του κόψουν το χέρι αν μάθουν ότι δέχτηκε «φακελάκι».

Μάλιστα, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στον  προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, να διενεργήσει διπλή έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο, σχετικά με τις  απειλές που δέχτηκε ο γιατρός και παράλληλα να βγουν αντίγραφα της δικογραφίας και να ελεγχθεί αν όντως ο εν λόγω γιατρός απαιτεί «φακελάκι» από τους ασθενείς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά