Logo

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου [φωτο]



 
 

Στις φυλακές οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε ότι πυροβόλησε το δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154, στις 12 Οκτωβρίου.

Ο συνεργός του στο έγκλημα ένας 30χρονος επίσης αλβανικής καταγωγής διαφεύγει ακόμα τη σύλληψη και αναζητείται.

Εν τω μεταξύ  με εισαγγελική διάταξη δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο πρώτος δράστης που έχει συλληφθεί ως φυσικός αυτουργός και οδήγησε με την ομολογία του στο να συμπληρωθεί το "παζλ"της στυγερής δολοφονίας είναι ο:

IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT, LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθείς το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.

Ο  δεύτερος φυσικός αυτουργός που πιθανότατα έχει φύγει για τη χώρα του είναι ο MATA ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI, γεννηθείς  την 14-1-1987 στην Αλβανία.

Σε βάρος τους των δύο δραστών, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς

Ο 32χρονος συλλήφθείς οδηγήθηκε την  Πέμπτη το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.
Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία  έχει υποστηρίξει ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν το δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος προσήχθη ενώπιον του 13ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, μαζί με τον 30χρονο συνεργό του και τρία ακόμη άτομα που είναι κρατούμενοι στις φυλακές και θεωρούνται ως ηθικοί αυτουργοί είναι κατά περίσταση αυτά της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού, της ηθικής αυτουργία σε αυτή από κοινού και κατά συρροή, της ληστείας από κοινού και κατά συρροή, της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία και της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά