Logo

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον συλληφθέντα ως δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη [βίντεο+φωτο]



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε  σε βάρος του 58χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του 58χρονου ποινική δίωξη για μία σειρά αδικημάτων σχετικών με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στην ασκηθείσα ποινική δίωξη περιλαμβάνονται τα αδικήματα:

-ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

-ληστεία η οποία τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα

-παράνομη οπλοφορία και  οπλοχρησία

Μετά τη άσκηση ποινικής δίωξης η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 58χρονο.

Σημειώνεται, ότι αύριο Τετάρτη ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των  δικαστικών αρχών

Το βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύλληψη τυ δράστη

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δολοφόνου της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας περπατά αμέριμνος στο δρόμο και τον πλησιάζουν πέντε άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι τον ακινητοποιούν και του φορούν χειροπέδες.Οι αστυνομικοί μαζεύουν τα πράγματα που έχουν σκορπιστεί στον δρόμο, ενώ ένας αστυνομικός φορά το παπούτσι του που έχασε στη διάρκεια της σύλληψης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σημείο της σύλληψης, στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, απέχει μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, όπου βρίσκεται το σπίτι της Δώρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά