Logo

Ολόκληρη η απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη



 
 

Προκαλεί σοκ η προανακριτική απολογία του 58χρονου Μανώλη Σ. καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Σήμερα το πρωί ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. Το ereportaz αποκαλύπτει όλα όσα απολογήθηκε στους εμβρόντητους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι πραγματοποίησε την ληστεία για πέντε ευρώ και ένα κινητό!

Στην αρχή της απολογίας του ο 58χρονος εξιστορεί την πορεία ζωής του.

“Ξέρω ότι μια συγγνώμη δεν θα φέρει πίσω την κοπέλα, ούτε θα καλυτερεύσει την κατάσταση, αλλά θέλω να την πω. Να σας πω όμως μερικά πράγματα για εμένα για να καταλάβετε πως φτάσαμε μέχρι εδώ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Ιωνία… Έχω δυο παιδιά, ένα αγόρι που έχω υιοθετήσει και είναι 24 ετών και ένα κορίτσι που είναι 12 ετών. Η πρώην γυναίκα μου ζει στην Κόρινθο και με χώρισε το 2007 γιατί κατάλαβε ότι έπαιρνα την κάτω βόλτα με αυτά που είχα αρχίσει να κάνω… Άριχσα τις κλοπές και τα ναρκωτικά. Έχω μπει δυο φορές φυλακή. Την πρώτη μπήκα για κάτι παραβάσεις του ΚΟΚ που είχα και την δεύτερη για ναρκωτικά…”.

Όπως υποστήριξε στην απολογία του, αποφυλακίστηκε από την Χαλκίδα τον Ιούνιο του 2017. Από τότε έμενε σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στο Γαλάτσι μαζί με έναν φίλο του, τον Γιώργο, ο οποίος πίνει ψυχοφάρμακα. Από την ημέρα που αποφυλακίστηκε την έβγαζε, όπως είπε, από κλοπές που έκανε από εδώ και από εκεί.

”Πήγα στο νεκροταφείο για να πάρω κηροπήγια”

Η περιγραφή του 58χρουνου για το τι ακριβώς συνέβη την μοιραία ημέρα στο νεκροταφείο είναι απλά σοκαριστική. Πήγε για να κλέψει καντήλια και κηροπήγια. Αφού πήδηξε την περίφραξη περπάτησε μέχρι το μέσο του νεκροταφείου. Εκεί είδε την Δώρα να κλαίει επάνω από έναν τάφο.

“Δίπλα της στο πεζούλι είχε αφήσει την τσάντα της που ήταν μπεζ στο χρώμα. Την κοπέλα αυτήν την έβλεπα για πρώτη φορά στην ζωή μου… Μόνο κάτι γριές έβλεπα αλλά αυτές ήταν πολλά μέτρα μακριά. Τότε σκέφτηκα να πάω να πάρω την τσάντα της κοπέλας γιατί σκέφτηκα ότι σίγουρα θα είχε μέσα κάποια λεφτά. Έτσι και έκανα. Την πλησίασα από πίσω, της έβγαλα το μαχαίρι και της είπα: “Δώσε την τσάντα σου τώρα. Εκείνη γύρισε ξαφνικά και άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε, ενώ φώναζε κιόλας. Εγώ κρατούσα στο δεξί μου χέρι το μαχαίρι και με το άλλο χέρι τραβούσα την τσάντα για να την πάρω. Χωρίς να καταλάβω πως και ενώ παλεύαμε και πέφτανε γλάστρες και άλλα πράγματα γύρω μας, την χτύπησα με το μαχαίρι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές. Μετά η κοπέλα που ήταν ματωμένη άφησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει προς το κέντρο του Νεκροταφείου, φωνάζωντας βοήθεια…”.

Αυτή ήταν η τελευταία οπτική επαφή του 58χρονου με την Δώρα. Λέει ότι ήταν γεμάτος αίματα. Πήρε κάποιες χαρτοπετσέτες που είχε μαζί του και σκουπίστηκε. Τις πέταξε στο νεκροταφείο και στην συνέχεια αποχώρησε με τον ίδιο τρόπο που μπήκε.

“Κοίταξα μέσα στην τσάντα και είδα ότι είχε ένα κινητό, ένα λευκό I Phone 5 με οτι ακουστικά του, ένα πορτοφόλι που είχε μέσα κάρτες από διάφορες τράπεζες και 5 ευρώ και κάποια γυναικεία πράγματα που δεν τα θυμάμαι ακριβώς…Μετά πήρα το αστικό λεωφορείο και κατέβηκα στην Ομόνοια…”.

Στην οδό Σοφοκλέους, σε ένα κατάστημα που έχουν Πακιστανοί, πούλησε το κινητό και τα ακουστικά έναντι 20 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά πήγε και αγόρασε ηρωίνη για να ηρεμήσει, λέγοντας ότι την ώρα του εγκλήματος είχε στερητικό σύνδρομο. Από εκείνη την ημέρα έβλεπε ειδήσεις και σκφτόταν την συμφορά που προκάλεσε.

Διαβάστε ολόκληρη την απολογία εδώ:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2017 από directNEWS.gr πηγή: ereportaz.gr


Τελευταία Δικαστικά