Logo

Μαιευτήρας συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε «φακελάκι» στο νοσοκομείο



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη για δωροληψία  σε βάρος γιατρού του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», που συνελήφθη για χρηματισμό. Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος μαιευτήρας  αξίωσε από την ίδια 1000 ευρώ για τοκετό που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μετά την καταγγελία η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε επιχείρηση στα πλαίσια της οποίας η καταγγέλλουσα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης το ιδιωτικό ιατρείο του γυναικολόγου, συνοδευόμενη από αστυνομικό που προσποιήθηκε το σύζυγό της. Την ώρα που ο γιατρός παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πανεπιστημιακός γιατρός, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον της εισαγγελέως πλημμελειοδικών Εμμανουέλλας Κετσιατζή, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της δωροληψίας, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η εισαγγελέας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενώ έδωσε εντολή στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος να συνεχίσει την έρευνα για τυχόν άλλες περιπτώσεις χρηματισμού από τον ίδιο γιατρό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά