Logo

Συνεχίστηκε η δίκη Κορκονέα-Σαραλιώτη



 
 

Συνεχίστηκε την Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Κορκονέα-Σαραλιώτη για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η πλευρά της πολιτικής αγωγής αμφισβήτησε την αξιοπιστία της μαρτυρίας της Άντας Τζορμπατζούδη που είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αστυνομικό Δήμο Μηνούδη κατά τη διενέργεια της ανακριτικής αυτοψίας, υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο, σύμφωνα με την ίδια, στεκόταν ο δεκαπεντάχρονος Αλέξης την ώρα που ακούστηκαν οι δύο πυροβολισμοί.

Σε βάρος της Τζορμπατζούδη είχε ασκηθεί εισαγγελική δίωξη για ψευδορκία στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης, όπου τελικά αθωώθηκε.
Οι αντιφάσεις ωστόσο στις οποίες υπέπεσε και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Εφετείο, οδήγησαν τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής Νίκο Κωνσταντόπουλο και Ζωή Κωνσταντοπούλου, να ζητήσουν από την έδρα του δικαστηρίου τον ποινικό έλεγχό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου και την παραπομπή των πρακτικών της κατάθεσής της, στην Εισαγγελία.

Ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της πολιτικής αγωγής και επιφυλάχθηκε να ελέγξει την αξιοπιστία της μάρτυρος με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας. 
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2017 από directNEWS.gr πηγή: fsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά