Logo

Ειρηνοδικείο Αθηνών: Αφίσες με συνθήματα, όπως "Ανθέλληνες τελειώσατε", κόλλησαν διαδηλωτές στις κλούβες των ΜΑΤ [φωτο]



 
 

Ένταση επικράτησε την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η είσοδος του οποίου (από την οδό Λουκάρεως) είχε αποκλειστεί από νωρίς από κλούβες των ΜΑΤ, για να μην εισέλθουν στο δικαστήριο οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται κατά των πλειστηριασμών .

Οι διαμαρτυρόμενοι εμπόδισαν συμβολαιογράφο να εισέλθει στη δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, ο κόσμος φώναζε συνθήματα, όπως "Έξω τώρα τα κοράκια". Ένας άνδρας ακούστηκε να φωνάζει στην συμβολαιογράφο  "Είσαι ένα κοράκι".

Οι αστυνομικές αρχές σήμερα Τετάρτη "οχύρωσαν" το Ειρηνοδικείο Αθηνών με κλούβες των ΜΑΤ στις οποίες οι διαδηλωτές κόλλησαν αφίσσες με συνθήματα, με χαρακτηριστικότερο το: «Ανθέλληνες, τελειώσατε!! Είναι λαϊκή απόφαση».

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι για σήμερα Τετάρτη έχουν αναβληθεί οι πλειστηριασμοί με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό δημόσιο, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με απόφαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου. Η απόφαση περί αναβολής δεν αφορά τους πλειστηριασμούς για ιδιωτικές διαφορές, καθώς και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.  

Ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται στους αστυνομικούς για το μπλόκο, ενώ φωνάζουν και συνθήματα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-12-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά