Logo

Στη φυλακή παραμένει ο Άρης Φλώρος για το σκάνδαλο Energa - Hellas Power



 
 

Ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, στην περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, είναι ο Άρης Φλώρος, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών. Το δικαστήριο, συντασσόμενο με την άποψη του εισαγγελέα, απέρριψε την αίτηση του Άρη Φλώρου για  αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 21 ετών κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση υπεξαίρεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, Energa και Hellas Power.

Ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της κράτησης του επιχειρηματία, τονίζοντας ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται, για να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, δεν μπορούν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη. 

Ο Άρης Φλώρος και οι συνήγοροι υπεράσπισής του κατά τη συζήτηση της αίτησης υποστήριξαν ότι δεν προκύπτει θέμα για τέλεση νέων αδικημάτων καθώς και ότι συντρέχουν  οι όροι που προϋποθέτει ο νόμος για να του δοθεί αναστολή.

Ο ίδιος ο αιτών επισήμανε ότι δεν απουσίασε από την δίκη του, ότι έχει μόνιμη κατοικία και πρόσθεσε ότι κρατείται στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, από όπου, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου». Πρόσθεσε,  μάλιστα, ότι για την υπόθεση των δύο εταιρειών υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία διαιτησίας, στο πλαίσιο της οποίας απαιτούνται συνεννοήσεις για τεχνικά θέματα, τα οποία γνωρίζει ο ίδιος. Στο ίδιο πνεύμα οι συνήγοροι ισχυρίστηκαν ότι η παρουσία του κ. Φλώρου είναι απαραίτητη για τις αστικές υποθέσεις που αφορούν τις δύο εταιρείες παρόχους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά