Logo

Συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά της οικογένειας Βακάκη για το τραγικό τροχαίο



 
 

Συζητήθηκε την Τρίτη το πρωί στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου και άλλοι συγγενείς σε βάρος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων JUMBO, Απόστολου Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρείας του οχήματος, που οδηγούσε ο γιός του.

Με την αγωγή ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητά αποζημίωση για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας, και του τρίχρονου τότε γιού του, Παύλου, τον Φεβρουάριο του 2017.

Το δυστύχημα είχε συμβεί στη Εθνική Οδό Λαμίας όταν ο Γιώργος Βακάκης είχε πέσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και άλλοι συγγενείς της συζύγου του ζητούν αποζημίωση συνολικού ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε με δικηγόρο στο Δικαστήριο, ενώ η δικηγόρος της ασφαλιστικής εταιρείας, Χρύσα Σαλαβράκου, συνομολόγησε την υπαιτιότητα και ανέφερε κατά τη συζήτηση της αγωγής ότι υπήρξε συμβιβαστική πρόταση προς την οικογένεια Πατμάνογλου για αποζημίωση ύψους περίπου 2,4 εκ ευρώ, την οποία όμως δεν αποδέχτηκε ζητώντας συνολικό ποσό ύψους 3,3 εκατομμύρια ευρώ.

Το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε για να εκδώσει την απόφασή του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-2-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά