Logo

Κρήτη: Φυλάκιση 6 ετών για θανατηφόρο τροχαίο



 
 

Φυλάκιση 6 ετών, χωρίς αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο σε βάρος του οδηγού που είχε συγκρουστεί με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Μανουσέλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Χανιώτη οικονομολόγου. 

Το δικαστήριο υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας επέβαλε στον οδηγό την μέγιστη προβλεπόμενη ποινή για τα αδικήματα που περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο χωρίς τη δυνατότητα μετατροπής της ποινής σε χρηματική και χωρίς ανασταλτική δύναμη στην έφεση. 

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η πλευρά της οικογένειας του θύματος θα επιδιώξει την άμεση εκτέλεση της ποινής, με την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το θανατηφόρο τροχαίο είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2013, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο εκείνη τη στιγμή δίκυκλο.

Ο Νίκος Μανουσέλης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας για μία βδομάδα, μέχρι που εξέπνευσε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά