Logo

Χαλκίδα: Τι είπε ο αδελφοκτόνος βγαίνοντας από τον εισαγγελέα - Τι θα ζητήσει η υπεράσπιση [βίντεο+φωτο]



 
 

"Ήταν η κακιά η ώρα" ήταν οι λέξεις που ψέλλισε ο 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τον αδελφό του,  κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκιδας. 

Η δολοφονία συνέβη στις 16:00 της Τρίτης,  τη στιγμή που ο αδελφός του έφθανε στο σπίτι του, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία του δράστη με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε  ότι έρχεται στην Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με την γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους μίλησαν με την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο 65χρονος έστησε καρτέρι στον αδελφό του, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε.

Στο σημείο έφθασε λίγα λεπτά αργότερα ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Το θύμα υπέβαλε μηνύσεις - Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει η υπεράσπιση

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ των αδελφών.

Όπως κατήγγειλε, όμως, ο δικηγόρος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή που όπλισε τα χέρια του 65χρονου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ισχυρίστηκε, επίχης, ότι  ο πελάτης του έχει ψυχιατρικό ιστορικό και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο δράστης ζήτησε προθεσμία από τον ανακριτή  και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-4-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά