Logo

Εισαγγελική έρευνα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»



 
 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας και μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, προκαταρκτικής εξέτασης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό», το οποίο αναφέρεται στη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αναλάβει τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, θα ερευνήσει αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο έχει τιτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» και υπέρτιτλο «Τα ανδρείκελα του δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο-σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία "Βόρεια Μακεδονία". Παυλόπουλος - Τσίπρας - Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα. Κάτω από τη φωτογραφία του κ. Παυλόπουλου έγραφε «Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά