Logo

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο μεγαλύτερος αδελφός για τον φόνο του 70χρονου κτηνοτρόφου στα Σφακιά



 
 

Στις φυλακές οδηγείται ο μεγαλύτερος από τους δύο αδελφούς που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 70χρονου κτηνοτρόφου, Παντελή Δουρουντάκη, από τα Σφακιά ο οποίος αγνοούνταν από τις 7 Μαρτίου και η σορός του βρέθηκε σήμερα Παρασκευή θαμμένη μαζί με το αυτοκίνητό του. 

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή οι δύο αδελφοί, ο 44χρονος και ο 39χρονος, προσήχθησαν ενώπιον της  ανακρίτριας Χανίων και απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού σε βάρος του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας  των απολογιών προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα, μόνο ο 44χρονος, ενώ ο 39χρονος αδελφός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την προανάκριση ο 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 39χρονο αδελφό του την Τρίτη, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και το βράδυ της Πέμπτης υπέδειξε το σημείο, μεταξύ των περιοχών Αγιάς και Αλικιανού, όπου είχε μεταφέρει τη σορό και το αυτοκίνητο του θύματος.

Ο  διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων Παρασκευάς Χινόπουλος  είπε ότι η σορός βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, σε βάθος έξι μέτρων και το αυτοκίνητο σε βάθος πέντε μέτρων. 

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ενώ αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε ο 70χρόνος πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Κρήτης. 

Το cretapost.gr, αναφέρει ότι τη στιγμή που οι δύο αδελφοί οδηγούνταν στο  γραφείο της Ανακρίτριας Χανίων, δεν έλειψε η ένταση καθώς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο τους υποδέχθηκαν με κατάρες και ύβρεις συγγενείς του θύματος, ενώ παρόντες ήταν και συγγενείς των κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο καταλυτική ήταν η παρουσία των αστυνομικών αρχών με αποτέλεσμα η κατάσταση να αποκλιμακωθεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-6-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά