Logo

Δάσκαλος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 19 ετών για ασέλγεια σε μαθήτριες



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας επέβαλε κάθειρξη  19 ετών σε 55χρονο δάσκαλο που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε 10χρονες μαθήτριές του σε σχολείο των Τρικάλων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δάσκαλος  κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015, εν ώρα μαθημάτων προσεγγίζοντας τα θρανία τους, παρενοχλούσε σεξουαλικά κορίτσια της Δ΄ Τάξης ενώ το ίδιο έπραττε και όταν τις καλούσε προκειμένου να τις εξετάσει.

Όταν είχε αποκαλυφθεί η υπόθεση η Εισαγγελία Τρικάλων, είχε δώσει εντολή, να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του κατηγορουμένου με στόχο να προστεθούν νέα στοιχεία στην έρευνα.

Όπως επισημαίνει το trikalanews.gr, η υπόθεση είχε διαδραματιστεί σε δημοτικό σχολείο του δήμου Τρικάλων περιφερειακά της πόλης όπου και δίδασκε ο εν λόγω δάσκαλος και ο οποίος επέστρεψε στις φυλακές όπου και βρίσκεται από το 2016.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, το 2016, είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 111 ετών (εκτιτέα 25 έτη) κρίνοντάς τον ένοχο για τα αδικήματα της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά