Logo

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του Ν. Κοτζιά περί απειλών



 
 

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρενέβη άμεσα για τις καταγγελίες περί απειλών που υποστήριξε ότι δέχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό. 

Ο κ. Κοτζιάς συγκεκριμένα, ανέφερε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο '63-'65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους. Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;».

Κατόπιν αυτών η  εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας παραγγέλοντας τη διεξαγωγή  προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις, εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται έγκληση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-6-2018 από directNEW.gr


Τελευταία Δικαστικά