Logo

Κρήτη: Στη φυλακή τα δύο αδέλφια για το φονικό στο Αμάρι - Επιχείρησαν να τους λιντσάρουν συγγενείς του κτηνοτρόφου



 
 

Στη φυλακή οδηγούνται τα δύο αδέλφια, ηλικίας 24 ετών και 25 ετών που κατηγορούνται για την δολοφονία του  63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου, την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, οι δύο κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ρεθύμνου κρίθηκαν - με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα -  προφυλακιστέοι. 

Τα δύο νεαρά αδέλφια οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου υπό άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων. 

Παρά τη μυστικότητα της προσαγωγής έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του θύματος, οι οποίοι  εξέφρασαν την οργή τους κατά των δύο αδελφών με αποδοκιμασίες και κατάρες. Μάλιστα, το ekriti.gr, αναφέρει ότι οι συγγενείς του κτηνοτρόφου επιχείρησαν να λιντσάρουν τους δύο κατηγορουμένους και φώναζαν στους αστυνομικούς "μην προστατεύετε τους φονιάδες". 

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, ο 24χρονος κατηγορούμενος, που φέρεται να έχει ομολογήσει ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο, αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ο 25χρονος, που αναζητούνταν και παραδόθηκε, κατηγορείται για απλή συνέργεια

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά