Logo

Στη φυλακή η 46χρονη που παρίστανε τη μεγαλοδικηγόρο



 
 

Προφυλακιστέα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε μετά την απολογία της την Παρασκευή η 46χρονη που φέρεται ως αρχηγός κυκλώματος απατεώνων.

Το κύκλωμα εξαπατούσε ανθρώπους, οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνεια προς τις τράπεζες και τα χρέη τους προς το δημόσιο. 

Η 46χρονη, φέρεται να αποκόμισε παράνομο όφελος συνολικού ύψους 2.250.000 ευρώ παριστάνοντας τη μεγαλοδικηγόρο και υποσχόμενη στα θύματα του κυκλώματος ότι θα ρυθμίσει τα χρέη τους προς το δημόσιο ή τις τράπεζες. 

Η φερόμενη ως αρχηγός πήρε, λοιπόν, το δρόμο για τη φυλακή, σε αντίθεση με άλλους τρεις συγκατηγορουμένους της, τον σύζυγό της (εμφανίζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού), έναν επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και η δήθεν σωματοφύλακάς της (οπλοφορούσε και ακολουθούσε παντού την 46χρονη), που μετά τις απολογίες τους  αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μέσα  σε μία πενταετία, από το 2013 έως σήμερα, η 46χρονη εκμεταλλευόμενη τη δεινή οικονομική θέση στην οποία περιέρχονταν τα «θύματά» της, κατάφερε να φτιάξει ένα πλούσιο πελατολόγιο που συνεχώς επεκτεινόταν με τη βοήθεια μάλιστα ακόμη και … μέντιουμ ή ιερέων οι οποίοι την έφερναν σε επαφή με άλλους ανυποψίαστους πολίτες.

Η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος η  46χρονη εμφανιζόταν ως ειδική κυρίως σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, «κόκκινων» δανείων, πετυχαίνοντας να αποκτήσει πελάτες και από τον επιχειρηματικό χώρο ή τη ναυτιλία.  Στην πραγματικότητα ήταν ανεπάγγελτη, ωστόσο, στα θύματα υποστήριζε ότι είχε υψηλές διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με υπαρκτούς δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 ευρώ για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά