Logo

Η 55χρονη αρνείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα



 
 

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, προκειμένου να δικαστεί για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, οδηγήθηκε την Πέμπτη η 55χρονη, που συνελήφθη καθώς φέρεται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Η 55χρονη, που κατά την προσαγωγή της στο δικαστήριο έκρυβε το πρόσωπό της με πετσέτα, δήλωσε στους δικαστές «αθώα» και «καταταλαιπωρημένη».

Η κατηγορούμενη, που δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης, αναφέρθηκε στη σύλληψή της και αρνήθηκε τις πράξεις που της αποδίδονται.

«Σας παρακαλώ, δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει». 

Ο πρόεδρος διέκοψε την κατηγορουμένη, λέγοντάς της ότι δεν δικάζεται σήμερα και ότι θα πει ό,τι θέλει αύριο στη δίκη της. Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κρατούμενη μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης της αύριο. Τότε η κατηγορουμενη ζήτησε «μία χάρη», να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο γιατί «στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες».

Τελικά, το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης και η κατηγορουμένη οδηγήθηκε στο Μεταγωγών όπου θα παραμείνει απόψε το βράδυ. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-7-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά