Logo

Στη φυλακή Βούλγαρος για εμπρησμό κοντά στο οχυρό Ρούπελ



 
 

Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Σερρών και του αρμόδιου εισαγγελέα, αλλοδαπός που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο αλλοδαπός φέρεται να προκάλεσε φωτιά κοντά στο οχυρό Ρούπελ, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Από την πυρκαγιά φαίνεται ότι αποτεφρώθηκαν δύο στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ ο ίδιος κατηγορείται ότι λίγη ώρα αργότερα αποπειράθηκε να βάλει στην ίδια περιοχή δεύτερη φωτιά.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είναι υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας, περίπου, 60 ετών, ο οποίος κατά την προανάκριση δήλωσε ότι είναι κάτοικος Σόφιας και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται.

Κατά την απολογία του, ο Βούλγαρος κατηγορούμενος φέρεται να τήρησε την ίδια στάση χωρίς όμως να πείσει με τους ισχυρισμούς  ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέο. 

Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο προφυλακισθείς να ευθύνεται και για άλλες πυρκαγιές που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά