Logo

Κρήτη: Στη φυλακή για την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο των Χανίων



 
 

Στις φυλακές οδηγείται ένας 36χρονος Βούλγαρος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο μαχαίρωσε έναν 24χρονο Μαροκινό μέρα – μεσημέρι στην δημοτική αγορά των Χανίων μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών.

Ο 36χρονος την περασμένη Δευτέρα προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Τρίτη απολογήθηκε στον ανακριτή Χανίων. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα. 

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων ο 24χρονος Μαροκινός 

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 24χρονος Μαροκινός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων.  Ο νεαρός δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στο λαιμό και οι γιατροί τον υπέβαλαν σρχικά σε χειρουργική επέμβαση για να σταματήσουν την ακατάσχεττη αιμορραγία και στη συνέχεια τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 

Μαχαίρωμα μέσα στη δημοτική αγορά 

Το  περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, στη δημοτική αγορά Χανίων μια παρέα αλλοδαπών άρχισε να λογομαχεί έντονα. Όσο η ώρα περνούσε ο καυγάς γινόταν εντονότερος και κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος, με τον 36χρονο Βούλγαρο να βγάζει μαχαίρι και να επιτίθεται στον 24χρονο μπροστά στα μάτια  έντρομων περαστικών. 

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος με τραύματα στην κοιλιά και στο λαιμό. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος κρατούσε ακόμα στα χέρια του το ματωμένο μαχαίρι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-8-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά