Logo

O προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, αναλαμβάνει την έρευνα για τη φονική πυρκαγιά



 
 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή της προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας) για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 στην Αττική. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαγοραίος θα διενεργεί την έρευνα μαζί με την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη που έως τώρα είχε αναλάβει μόνη της το σχηματισμό της δικογραφίας για την υπόθεση 

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, πως ο κ. Ζαγοραίος κατέχει το βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών. Έτσι αυτή την κίνησή του ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους ως απάντηση στις αιτιάσεις που ακούστηκαν για ανάθεση της έρευνας  μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης  αφενός μεν σε εισαγγελέα πρώτου βαθμού αφετέρου δε, σε έναν μόνο εισαγγελικό λειτουργό. 

Ωστόσο, από εισαγγελικές πηγές τονίζεται ότι από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης της διερεύνησης της υπόθεσης στην κ. Γνεσούλη, ο κ. Ζαγοραίος επόπτευε τη διεξαγωγή της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία του σχηματισμού της δικογραφίας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-8-2018 από direcntews.gr 


Τελευταία Δικαστικά