Logo

Μήνυση κατά Σκουρλέτη και Τόσκα υπέβαλε γυναίκα που έχασε την οικογένειά της στην πυρκαγιά στο Μάτι



 
 

Η Βαρβάρα Φύτρου, που έχασε τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αλλά και σε βάρος του υπουργού εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη και του πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Πληρεξούσιος δικηγόρος της Βαρβάρας Φύτρου είναι ο Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος δήλωσε ότι οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα και πρόσθεσε ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Στην συνέχεια ο Βασίλης Καπερνάρος τόνισε ότι η μηνυση θα ανοίξει το δρόμο για τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από το κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον B. Καπερνάρο, η μήνυση θα ανοίξει τον δρόμο για τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από τη Βουλή.

Η μήνυση της Βαρβάρας Φύτρου στρέφεται και κατά της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, του πρώην γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Καπάκη, του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψηνάκη, ενώ καταλογίζει ευθύνες και στον πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Σωτήρη Ταρζούδη, καθώς και στον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Ο 11χρονος γιος της Βαρβάρας Φύτρου, Ανδρέας βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του Γρηγόρη και η 13χρονη Εβίτα είναι το τραγικό κορίτσι που έπεσε από τον βράχο και σκοτώθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά