Logo

Στη φυλακή οι δράστες της δολοφονίας του φοιτητή Νικόλα Μουστάκα στου Φιλοπάππου



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αμέσως μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τρεις αλλοδαποί - δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών και ένας 25χρονος Ιρακινός – που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή Νικόλα Μουστάκα, στον λόφο του Φιλοπάππου.

Σε βάρος των δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για ληστεία κατά συρροή, σύσταση συμμορίας και παράνομη οπλοφορία.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν χωρίς δικηγόρο και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι σκοπός τους ήταν η ληστεία και όχι η δολοφονία του 25χρονου φοιτητή.

«Πήγα για να κάνω ληστεία» φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος ο 17χρονος Πακιστανός προσθέτοντας πως δεν είχε σκοπό να δολοφονήσει το θύμα, ωστόσο ο 25χρονος γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.

Από την πλευρά, του ο 27χρονος ομοεθνής φέρεται να ανάφερε στην απολογία του:

«Ο μικρός (σ.σ ο 17χρονος συγκατηγορούμενός του) πήρε την τσάντα της κοπέλας και μέσα δεν είχε λεφτά, ούτε κινητό τηλέφωνο. Το θύμα είχε το κινητό στην τσέπη του και είπε ότι θα μας το έδινε. Τη στιγμή που το θύμα έβαλε το χέρι του στη τσέπη υπέθεσε ότι ο 17χρονος (συγκατηγορούμενος) θα έκανε κίνηση προς το μέρος του. Σήκωσε τα χέρια του έκανε βήματα προς τα πίσω γλίστρησε και έπεσε».

Κατά την μεταγωγή τους στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι αποδοκιμάστηκαν από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν ως επικεφαλής τους βουλευτές τους Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά