Logo

Προφυλακιστέος ο ένας από τους δράστες της επίθεσης κατά πρώην αντιδημάρχου στη Μύκονο



 
 

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης εναντίον του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδημάρχου Μυκόνου, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στη Χώρα της Μυκόνου.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Σύρου την Δευτέρα 27 Αυγούστου και μετά την απολογία τους διετάχθη η προφυλάκιση του ενός. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την επίθεση από ειδική ομάδα που συγκροτήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Μυκόνου αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση σε βάρος του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στη Χώρα Μυκόνου. Οι δράστες επιτέθηκαν σε 37χρονο και χτυπώντας τον με μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από το σημείο ενώ ο τραυματίας μετεφέρθη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν του δράστες και η ειδική ομάδα λίγες ώρες αργότερα να τους εντοπίσει εξιχνιάζοντας την υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά