Logo

Στον οικονομικό εισαγγελέα οι αποφάσεις της Κεφαλαιαγοράς για τη Folli Follie



 
 

Ύστερα από περίπου ένα μήνα διαβιβάστηκαν στον οικονομικό εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση, που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie, οι διοικητικές αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με τις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 4.020.000 ευρώ σε μέλη του ΔΣ της εταιρείας.

Ο φάκελος δεν περιέχει καμία ποινική αξιολόγηση αλλά μόνο αναφορές στη διοικητική διαδικασία με τις αποφάσεις των προστίμων που επιβλήθηκαν σε συνολικά 11 πρόσωπα για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της Αγοράς και άλλων διατάξεων σχετικά με την παροχή ζητούμενων στοιχείων.

Ο εισαγγελέας θα μελετήσει το υλικό και θα κρίνει, κατ αρχήν, αν θα καλέσει ως υπόπτους τους 11 στους οποίους έχουν επιβληθεί τα εν λόγω πρόστιμα ενώ δεν αποκλείεται να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για καθυστέρηση στην αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας. Η εταιρία ήδη έχει τεθεί σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της μέχρι να εκδικαστεί το κύριο αίτημα προστασίας της Folli Follie από τους πιστωτές της στις 12 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-8-2018 από directNEWS.gr πηγή: zougla.gr


Τελευταία Δικαστικά