Logo

Ζάκυνθος: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο δάσκαλος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων



 
 

Πέντε ώρες διήρκεσε ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου η απολογία του 55χρονου δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη για συγκεκριμένες πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανηλίκους.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν ο κατηγορούμενος πρέπει να κριθεί ή όχι προσωρινά κρατούμενος 

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε ο 55χρονος να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό έως ότου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ζακύνθου συνεδριάσει για να άρει τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα και να αποφανθεί για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι ο δάσκαλος. 

Η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου, που θα κρίνει για την "τύχη" του κατηγορουμένου,  θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε ημερών. 

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 55χρονος προσήχθη το πρωί της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, δηλαδή στις 10:30, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από αυτό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δάσκαλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εντός και εκτός σχολείου, καθώς ασχολείτο με εκπαίδευση ανηλίκων στο πλαίσιο άλλων εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια από τα παιδιά, ηλικίας έως 10 ετών, άρχισαν να διαμαρτύρονται στους γονείς για τη συμπεριφορά του 55χρονου απέναντι τους και τον τρόπο που τα άγγιζε και οι γονείς, με τη σειρά τους, απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά