Logo

Ως ύποπτος στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός Ιωάννης Κουτσουρελάκης που εμπλέκεται στην υπόθεση "αναπηρίας" του Άρη Φλώρου



 
 

Ως ύποπτος για διάπραξη αδικήματος έδωσε εξηγήσεις τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο γιατρός ΩΡΛ, Ιωάννης Κουτσουρελάκης, που ειναι επιστημονικός συνεργάτης του Ευαγγελισμού, και φέρεται να μετείχε στην πλαστή πιστοποίηση της αναπηρίας  του Άρη Φλώρου με αποτέλεσμα τη σκανδαλώδη αποφυλάκισή του. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται, σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφων του, ότι σε κατ' ιδίαν συζητήσεις μαζί του έχει παραδεχθεί τις πράξεις του. 

Πρόκειται συγκεκριμένα, για ''υπότροφο'' του Ευαγγελισμού, ο οποίος φέρεται ότι πλαστογράφησε το πιστοποιητικό περί απνικής άπνοιας του Άρη Φλώρου, ο οποίος μετά την αποκάλυψη της κομπίνας επέστρεψε στη φυλακή  Χαλκίδας, προκειμένου να συνεχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών που του έχει επιβληθεί για την υπόθεση υπεξαίρεσης της Energa-Hellas Power. 

Εισαγγελικές πηγές τόνιζαν ότι ο εν λόγω  γιατρός, το απόγευμα της Δευτέρας, προσήλθε αυτοβούλως, συνοδευόμενες από το δικηγόρο του, στην Εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση και οι πληροφορίες λένε, ότι οι εισαγγελείς έλαβαν από αυτόν ανωμοτί κατάθεση που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.  Δηλαδή, οι εισαγγελείς  δεν τον εξέτασαν ως μάρτυρα αλλά ως ύποπτο τέλεσης αδικημάτων που διώκονται  και τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Λίγο νωρίτερα, τη Δευτέρα, στους εισαγγελείς Διαφθοράς κατέθεσε ως μάρτυρας ο διευθυντής της Α' Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού Σπύρος Ζακυνθινός

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Ζακυνθινός κατέθεσε στους εισαγγελείς σημαντικά στοιχεία για έκνομες ενέργειες σχετικά με την πιστοποίηση της αναπηρίας του Άρη  Φλώρου και ότι  προσκόμισε δύο ακόμα γνωματεύσεις που θα ελεγχθούν.

Ο κ. Ζακυνθινός σε δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο και παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά